Selasa, 7 Oktober 2014

Giveaway | Birthday You Alls 17 May

Bismillah..

GIVEAWAY
GIVEAWAY
GIVEAWAY
G I V E A W A Y
G  I  V  E  A  W  A  Y
G I V E A W A Y
G  I  V  E  A  W  A  Y
G I V E A W A Y
GIVEAWAY
GIVEAWAY
GIVEAWAY

Harap readers tak muntah baca perkataan GIVEAWAY yang mungkin muncul banyak kali untuk bulan ini. Sebabnya, terkujat jugaklah mak tengok seorang blogger ni buat GIVEAWAY untuk tempoh sampai tahun depan. Tentang 'tarikh hari lahir' pula, kan? Rasa macam nak menyelit sekali dalam list bloggers yang dah join. Barulah ada feeling seorang-blogger-blogspot juga :)

Waktu hantar details pada Acik Watie yg beri keizinan utk newbie ni nak join, entah kenapa, boleh tersalah taip alamat. Rasa ralat sangat sebab dah 5 tahun pakai alamat rumah kampung tu dan hammpir setiap minggu ku akan gunakan alamat tu tapi kenapa boleh lupa? Salah nombor rumah!

Dalam hati terdetik, banyak sangat minum air bersemut sebab ku selalu tak perasan air dalam kettle dan flask selalu semut masuk walaupun air masak (=_=") walaupun setiap hari lap dinding dapur tu, mesti ada lubang-lubang kecil kat tepi-tepi dinding tu dan pastilah semut tu berumahtangga di sebalik dinding.

Tengah menanam tekad nak operasi semut kecil comel lote esok hari, tiba-tiba rasa macam... hmm.. sebab semut ke.. atau kau yang banyak dosa, Zinnirah oii..

Ya, dosa salah satu penyebab hati gelap dan ingatan menjadi lemah (T__T) sejujurnya ku kena buat tebusan dosa esok hari, bukannya buat dosa pergi bunuh semua semut yang mungkin bersembunyi dalam dinding.

Ok, itu urusan ku. Urusan readers yang sudi menjengah ke sini, jomlah join GIVEAWAY ni. Mana nak dapat, kan? GIVEAWAY yang makan tahun ni. *tak muntah ke, Acik Watie?* hehe.. Klikk banner bawah ni, untuk join. Join je. Dapat tak dapat, kira belakang.


Buat Acik Watie, tarikh lahir saya adalah 17 Mei 1992 :)
No 15 ......
35900 Tg Malim, Perak
alamat kampung je..
ada sesiapa yg tarikh sama dgn ku?
setakat ni dah jumpa 7 orang, termasuklah Zizan Nin Lee Hom *tak kenal* (tiba-tiba)

SELAMAT HARI LAHIR, SEMUA!

Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..

4 ulasan:

  1. TQ support Acik...confirm dapat hadiah...GA ni sampai tahu depan sebab nak raikan setiap bulan birthday blogger-blogger yang lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Confirm? *grin* semoga umur panjang, dapat hadiah dari AW. terima kasih AW. sentiasa saling sokong menyokong :)

      Padam
  2. bhahaha join aje banyak banyak segmen blogwalking or giveaway. mane tahu rezeki tersangkut mana mana hadiah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bhaahaha jugak :) banyak manfaat. tak dapat hdiah pun, dapat luaskan networkinggg. dapat jumpa ramai kawan blogger. tapi, memanglah harap tersangkut satu dua juga :)

      Padam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.