Selasa, 11 November 2014

Birthday Giveaway | Embun Beauty House By Tengkubutang

Bismillah..

[ Hari Lahir ]


Dulu, ku selalu nak jadi orang yang terakhir untuk ucapkan 'Selamat Hari Lahir' pada sesiapa. Kononnya yang terakhir itu paling diingati dan bermakna.. dan juga kerana ku selalunya tak akan berjaya jadi yang pertama :D

Tapi selalunya nak menanti 11.59 tu, ku selalu tewas. Terlena atau terlupa *culas*.

Apa-apa pun, untuk entri ini, kebetulan berkisar tentang hari lahir, maka ku ingin tebus semua ucapan-ucapan yang ku tidak ucapkan. Bukan lupa. Kadangkala tak terucap. Kadangkala, hanya doa dari dalam hati. Ada juga ucapan yang tidak sampai pada penerima.

Apa-apa pun, SELAMAT HARI LAHIR. Semakin tua, semakin dekat dengan ajal. Semoga iman dan taqwa bertambah seiring usia.

Kata Encik Q, "Usia tidak melambangkan peribadi."

Semoga kita tidak menjadi orang yang 'tidak padan dengan usia.' Sudah dewasa tapi masih tidak matang. Matang pemikiran, matang tindakan.

[ Banner ]



Embun Beauty House : 691 L
Tengku Butang : 1511 L
Comment : 37
Share : 38

Giveaway ini akan berlangsung selama seminggu.. bermula pada 7/11/2014 sehingga 14/11/2014 jam 11.59 mlm. Jangan ketinggalan atau ragu-ragu. Kata Tuan Rumah, pemilihan berdasarkan random.org makanya tidak salah mencuba nasib, kan? Selamat bertuah!

psstt.. mana lagi sedap, Ferrero Roche keRoka? hihi



 Salam. Jangan lupa, 
Allah Mencintaimu..

7 ulasan:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. inshaAllah. terima kasih singgah. aaminnn

      Padam
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birt GA Embun Beauty (12.11)
    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyaknya GA! kalau laratlah.. line semput saja.. hehe.

      Padam
  3. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-embun-beauty-house-by.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.