Ahad, 23 November 2014

First Giveaway | by Erza



Dulu, waktu anak pertama, dalam pantang dah rancang nak menjahit, menulis, menaip, sketching dan belajar mengait. Sekali, hamekk.. marah mak mertua sebab semua tu tak boleh buat sepanjang tempoh berpantang. Serius?? Rasa nak cakar dinding (Y-Y)

Dalam berpantang tu, tak menahan jugak. Menjahit sikit, menulis sikit dan menaip. Sketching dengan kait je tak lepas. Ternyata, cukup habis pantang, power rabun ku naik mencanak! Cermin mata putih yang lama dah tak boleh pakai.

Tengok muka Encik Q pun dah tak nampak sebiji-sebiji hidung dan matanya. Misai apalagi, kan?

Jadi, masuk saja mood berpantang anak kedua, segala buku semua tolak tepi. Ku belajar menikmati 'percutian' yang Allah beri. Alhamdulillah, cermin mata lama masih boleh pakai.

Bila tengok Giveaway sepanjang tuan tanah berpantang, rasa macam nak pantang jugak saja.. hmmm....

Apa-apa pun, tahniah buat Kak Erza untuk baby yang baru tu! Semoga kita semua mampu menjadi ibu bapa yang berserah diri pada Allah dalam mendidik anak ^^,

[ Banner ]

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!


psstt.. biarpun sudah habis berpantang, pemakanan tetap kena jaga demi penjagaan dalaman tubuh juga luaran.

Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.