Khamis, 27 November 2014

Give Away | by Nas Honey : Skin Bar Ephyra

Bismillah..

[ Banner ]



Ephyra.

Kenapa ku join Giveaway Ephyra by Nas Honey?

Sejujurnya ku masih mencari produk yang betul-betul akan ku guna sebagai produk yang dipercayai. Setiap kali habis satu produk, ku akan beli produk lain pula. Dan dalam masa 'percubaan' itu, ku pening. Masih belum jumpa yang betul-betul kena dengan kulit ku.

Bayangkan, usia 22 tahun, kulit macam tua 10 tahun! Menjaga rumahtangga, berkejar menyelesaikan tugasan, menjaga 2 orang anak, kadangkala tidak tidur malam, tidur yang tidak mencukupi (antara salah satu punca kulit lesu dan berminyak), ku perlukan sesuatu yang mudah dah cepat. Tak nak produk yang terlalu banyak cara pakainya. Pakai itu, lepas ini, lepas tu kena tepek begini begini. Kemudian menunggu lama untuk hasil yang lambat.

Biar kesibukan dan kelelahan sebagai surirumah yang berkerjaya tidak ternampak di wajah kerana ku perlu memberikan senyuman semangat sepanjang hari kepada 3 orang utama yang berada di bawah tanggungjawab ku ini. Keluarga kecil ku.

Andaikata ku terpilih sebagai salah seorang pemenang bertuah Ephyra, adalah rezeki untuk ku melihat sejauh mana keberkesanannya yang pasti akan ku kongsi dengan ibu-ibu muda macam ku juga kerana setakat ini ku sudah serik untuk membeli produk baru yang diwar-warkan kemudian kecewa.

Memey? Memang nampak lain wajah Memey membuatkan ku yakin untuk mencuba produk ini nanti. Lagi-lagi muka Memey bila dia tak pakai mekap pun!

Pada kawan-kawan blogger yang ada masalah sama macam ku, jom rebut peluang ini cepat. Tinggal sehari sahaja lagi!

Ku pun baru baca tentang Giveaway ni di blog Encik Azman. Payah nak online sekarang. *pheww* mujur ada apps Blogger.

Good luck buat kesemua peserta!


[ Tarikan Ephyra ]


Ya, memang banyak kelebihan dia dan ku pasti sudah ramai yang membaca kelebihan-kelebihannya jadi ku senaraikan antara kelebihan yang betul-betul membuatkan ku ingin menjadi sebahagian dari Ephyrisss ^^

+ berfungsi dengan begitu pantas dalam 1 malam sahaja!
+ tidak mengira umur, jantina atau jenis kulit, kandungannya adalah SEMULAJADI dan BERKUALITI TINGGI (rujuk column soaljawab di bawah)
+ boleh campur dengan toner atau produk lain
+ boleh digunakan di seluruh badan. (hmm.. mungkin boleh menghilangkan masalah ibu yang pernah mengandung, kan?)
+ tiada kesan sampingan
+ TESTIMONI! Keberkesanan produk mesti dilihat dari maklumbalas para pengguna.

Kesan Penggunaan ( hasil berdasarkan testimoni dari 300 pengguna selama 7 hari )
  • Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang 
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
  • Menghilangkan parut jerawat & jeragat
  • Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
  • Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
  • Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
  • Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
  • Boleh menghilangkan bau badan
  • Memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan ( ketiak )
awesome kan?
Soalan yang kerap ditanya :
  1. EPHYRA Skin Bar ni berkesan ke? Insyallah berkesan, kerana dah lebih 300 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus
  2. Skin bar ni boleh tahan berapa lama? Ephyra Skin Bar adalah 50g boleh tahan selama sebulan.
  3. Apa kandungan dalam Ephyra Skin Bar ni? Glutathione, Kolagen ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatherapy fragrance
  4. Berapa lama nak lihat kesannya? Bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta  kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu. 
  5. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau berlubang.
  6. Macamana nak guna? Basahkan sabun dengan air, biarkan ia berbuih sedikit dan terus sapu pada muka. Urut seketika dalam 2-3 minit. Untuk kulit bermasalah, boleh urut sedikit lama dalam 5 minit. Bilas sepenuhnya, dan sapukan pelembap anda seperti biasa ( boleh guna toner dan pelembap dari jenama lain )
  7. Setakat ini, hanya Ephyra Skin Bar saja? Ephyra ada dalam bentuk minuman kesihatan dan kecantikan (Ephyra Premium & Trial Pack). Ia lebih untuk merawat dalaman dan seterusnya memperbaiki luaran kita. Ephyra Skin Bar adalah produk kedua selepas kejayaan produk Ephyra di pasaran, melengkapi produk Ephyra kerana bukan saja dalaman kita terpelihara malah luaran juga diperbaiki dan lebih sempurna. Jika guna kedua-duanya ( minum Ephyra dan guna sabun Ephyra Skin bar) , kesan yang menakjubkan akan diperolehi. 
  8. Boleh guna sekali sambil minum Ephyra drinks? Boleh. Sangat digalakkan. 
  9. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh tiada masalah. Sabun Ephyra Skin Bar membersihkan segala kotoran dan sel-sel kulit mati dan sangat ‘mild’ dan boleh digunakan bersama toner dan pelembap dari jenama lain.
  10. Kalau ada resdung, boleh pakai? Boleh.
  11. Kalau ada resdung, boleh pakai? Boleh.
  12. Ada kesan-kesan sampingan tak? Macam menggelupas ker? Pedih kalau kena matahari ke? Tiada kesan sampingan. Ephyra Skin Bar, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit. Ephyra Skin Bar tidak mengandungi Hydroquinone.
  13. Boleh pakai kat badan sekali? Boleh, ia sangat lembut untuk dipakai di muka, sekaligus boleh digunakan di seluruh  badan.
  14. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.
  15. Bilakah Ephyra Skin Bar akan dijual di pasaran? Insyallah Ephyra Skin Bar akan mudah didapati dari pengedar dan kedai-kedai terpilih bermula Januari 2015 nanti. Saiz untuk jualan adalah 50 gram dengan harga RM40

Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 ( office hours only)

wahh sangat kan? *haha*

psstt.. untuk kulit yang gatal-gatal pun boleh tau..

Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..



4 ulasan:

  1. salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway Nas Honey Skin Bar Ephyra. Semoga Berjaya ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok. dah beraya ^^ terima kasih kak. tak sabar tunggu parcel

      Padam
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.