Isnin, 10 November 2014

Giveaway | Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

Bismillah..

[ Alkisah di suatu malam.. ]

"Dah jumpa hand-mixer?"

"Belum."

"Non-stick pan dengan food processor?"

"Belum. Mungkin beli salah satu dulu. Mahallah. Tercekik kalau nak beli sekaligus."

"Kata nak secepat mungkin.."

"Haah.. Tapi payahlah nak keluar. Sudahlah tak pandai bawa kereta."

"Ajak la hubby chubby hang."

"Heh, lelaki mana tahan shopping dengan perempuan. Kalau boleh, nak bukak mesin tu tengok kat dalam dia. Lepas tu nak pusing-pusing dulu, tengok kedai mana yang lagi murah. Kamu tahu mana-mana kedai yang murah?"

"Ada la beberapa cadangan tapi selalunya SALE tu bukannya setiap hari."

"Haihh.."

"Sat.. Nah, hang bukak link ni."

..dan dialog itu membawa ku ke babak ini!

Kreekk kreekk bunyi roll di mouse. Satu persatu jenis hand-mixer ku telek. Sekejap-sekejap membandingkan satu jenama dengan jenama yang lain. Rasanya tak berkelip mata ini.

Khusyuk menelek, ku mencapai air sejuk yang tidak jauh dari ku..

BURRR...

Tersedak mak! Murahnya! Betul cakap kawan ku itu, laman web ini memang mudah. Antara kelebihannya :

1) Senarai barangan yang spesifik, mempermudahkan ku menggunakan column carian.
2) Pelbagai jenama, pelbagai gaya (sounds familiar. Hmm..)
3) Memberi pilihan susunan senarai barang untuk carian segera. Boleh pilih nak mulakan senarai dari jenama, dari murah ke mahal, dari mahal ke murah dan sebagainya.
4) Macam-macam jenis barang.
5)Langganan emel memudahkan info jika ada SALE yang dilakukan untuk item-item tertentu. Tak perlu berkejar dengan line yang lemoott untuk memeriksa update di fanpage mahupun di laman web sendiri.
6) Tawaran potongan harga sehingga 90% *hantuk*
7) ...................klikk! saja link ni. Baru kalian tahu bagaimana. Inilah LAZADA.

Bila dah buka laman web ini, baru ku teringat..

Ohhh.. Lazada!

Suatu masa dahulu, Lazada mempunyai banyak feedback yang kurang menyenangkan. Patutlah macam familiar waktu pertama kali ku mendapatkan link ini.

Tapi, jangan risau. Sekarang Lazada sudah kembali dengan 'wajah' baru malah lebih banyak tawaran hebat. Satu persatu entri 'Lazada is back' kembali memenuhi di blog-blog Malaysia. Dengan lebih banyak pilihan dan potongan, sesuai untuk ku yang sukar untuk keluar survey barang. Emel update setiap minggu memberi peluang pelanggan membandingkan harga dari satu item pada satu item yang lain tanpa perlu berjalan dari satu kedai ke satu kedai.

Bukan sekadar perkakas dapur tapi kalian pun boleh survey gadjet kegemaran dengan hanya scroll page sama macam pusing satu Low Yattt. Macamana? Lazis tak Lazada  ni? (^^,)

Dan sekarang.......

 [ Ohsem Giveaway Lazada! By Emas Putih  ]

As-salam


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .


Tak sangka sempat publish! Memang lupa sangat dan tiba-tiba dapat emel dari Lazada tentang tarikh yang cantik ni. Daan dari sini jugalah ku yang baru bertapak ni, mula mengenali siapakah gerangan si Emas Putih. Nama pun ohsem macam blognya. Terima kasih untuk peluang ini! (terliur tengok ABC kat ig Emas Putih


kenapa mesti yang ABC tu yang besar?


Kalian jangan lupa, 11/11 ini ya. Tengok banner tu.. POTONGAN HARGA sehingga 94%! harap bolehlah clear-kan wishlist yang sudah disimpan lama tu sekaligus dapat bagi hadiah ohsemm untuk umi yang banyak berjasa (>__<)

psstt.. mata tak berkelip tengok barang online di Lazada. Ugh.. dah dewasalah ku ini!! (=_____=)"

Fotografi : Wanita dan Kekayaannya
 Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..

7 ulasan:

  1. All the best!
    Singgah dari segmen yang sama..Jemput singgah ke blog:)

    http://www.azhafizah.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat-lazada-malaysia.html

    BalasPadam
  2. good luck datang dari segmen yang sama..jemput singgah blog

    http://miszrockers.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada masa, memang akan berkunjung ke sana :)

      Padam
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  4. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    Dari segmen yang sama.. Gudluck.. :-)

    BalasPadam
  5. Singgah dari GA yang sama Good luck (^^,)
    Jemput join GA sy jg yer: Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom
    Hadiah² menarik menanti peserta~

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.