Jumaat, 14 November 2014

Giveaway | Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen

Bismillah..

[ Banner ]




Dulu, suka betul kalau ada cabutan bertuah ni. Kalau ada majlis jamuan atau Hari Keluarga yang ada cabutan bertuah, sanggup tunggu sampai habis majlis. Pandai pihak tuan majlis tu nak 'ikat' supaya tetamu duduk sampai habis majlis.

Sesiapa yang rajin, bolehlah klikk! banner di atas. Tidak salah mencuba di samping support blogger members dan memulakan perkenalan sebagai komuniti blogger terutama untuk newbie blogger macam ku.


banyak dapat lucky draw baucer
tiba-tiba nak donut. ada lucky draw untuk donut free tak?
ok, terpaksa tahan keinginan untuk menaip lagi, tak boleh nak taip panjang-panjang sebab ada anak-anak yang sibuk nak tatap skrin sama. (=__________=)"

psstt.. rasa macam nak buat cabutan bertuah jugalah.. hmm..

Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..

8 ulasan:

  1. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lambakan GA yang memanggil2 jiwa raga semakin hebat

      Padam
  2. Assalam. dari segmen yang sama. good luck! ^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    BalasPadam
  3. jom join GA saya juga.. ^^

    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok, dah join! harap tuah menyebelahi lah ye.. :D

      Padam
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  5. goodluck . singgah sini dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.