Ahad, 23 November 2014

Giveaway | RM100 Daripada Blog Portal Pengembara Jalanan

Bismillah..

Dulu, RM100 di tangan sudah cukup besar. Kalau beli barang dapur, memang puas hati. Cukup bahan basah, bahan kering.

Tapi sekarang, barang basah sahaja tidak cukup RM100 untuk sebulan dalam purata 2-3 orang makan.

Ada waktu, nak dapatkan RM100 payah tapi sekelip mata lesap. Duit macam air hujan rintik-rintik. Lama hendak ditadah hingga penuh tapi sekali tuang, habis semuanya, kan?

Apa-apa pun, tuah manusia siapa tahu jadi apa kata kalian yang masih belum join atau rasa nak cuti sekejap dari Giveaway, apa kata meriahkan sama Giveaway ini sebab syaratnya cukup mudah! Sesuai untuk sesiapa yang nak join Giveaway tapi tidak ada masa yang banyak atau line internet tidak membantu.

[Banner ]

serius, inilah banner paling sempoi setakat ku join giveaway ^^,
Klik banner untuk join

Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015

  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut 
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Copy kod HTML dan paste kan di entry
  2. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  3. Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  4. Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  5. Link kan banner ke entry ini.

[ Tag ]



psstt.. dah lama sangat tak menonton filem.

 Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..

1 ulasan:

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.