Rabu, 3 Disember 2014

Ada 66 Hadiah. Siapa Nak?

Bismillah..

[ Hadiah Banyak Sangat ]


Banyak sangat hadiah. Jangan risau. Peluang nak menang memang tinggi! Hadiah dia memang banyak ya amat! Tak susah pun.

66 HADIAH!

Ku salah seorang sponsor. Pertama kali berpeluang jadi sponsor. Biasanya join saja tanda sokongan dan salam perkenalan. Apa yang ku sponsor?

Blog Review + Bloglist + Chocolates!




Ok, macam budak-budak, kan? Tapi Blog Review tu ku lihat biasanya susah nak dapat lagilah kalau newbie blogger. Dan Bloglist adalah sangat berguna! Sebabnya ku sendiri kalau pergi mana-mana blog, bila ternampak bloglist tuan blog, ku pasti terjah dan terjah. Melompat dari satu blog ke satu blog. Antara medium kuat untuk memperkenalkan medan penulisan kita pada orang.

[ Chocolates? ]





Ya, sila gelak. Ku sendiri tergelak. Tapi sebab ada satu inovasi coklat buatan orang syarikat Islam yang diyakini status kebersihan dan sumbernya iaitu Syarikat Global Ikhwan Sdn Bhd. Ku sendiri pergi jengah masuk ke kilangnya di Bandar Country Homes.

Akan ku update review mengenai coklat ini tapi kasi kalian menggigil lutut sikit untuk join Giveaway Cuti Sekolah ni, ku kongsi barang dua gambar variety chocs yang bakal diposkan kepada 2 orang dari 66 pemenang. Serius, bukan rasa macam homemade chocs biasa tu. Memang high quality chocs dan sedap! Ku dah rasa ^^

sila menangis.


menangis sila..

dah tak payah nangis



Tak minat coklat? Pergi tengok hadiah lain. Banyak lagi hadiah yang best.

Untungnya, tuan GA bagi peluang untuk para sponsor join sekaki. *sengihkecil* ku suka GA berbentuk begini. Lain dari yang lain. Yang membuatkan peserta perlu menulis, bukan sekadar tepek banner dah letak tarikh luput (O.o) apa guna blogger kalau hanya main tetikus dan biar papan kekunci 'terkunci'? Kan?

Cik Balqis, saya join nanti ya bila ada masa lapang. ^^

Ini banner dan sila klikk! untuk melihat butiran Giveaway.



[ Banner ]





 Salam. Jangan lupa, 
Allah Mencintaimu..

5 ulasan:

  1. sblm2 ni byk kali jugak mkn coklat yg bkn femes brands tp rasa dia mmg agak kurenggg lah. yg ni sedap ek? harap2 terpilih lah antara 66 pemenang tu dpt coklat ni hehe

    sy one of the sponsors jugak. dan terus join jugak hehe


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 sponsor, sama2 join, nanti tukar2 hadiah pulak XD

      Padam
  2. sedappnyee chocolat.. me choc lover!! nAK join lah..hihihihi

    BalasPadam
  3. Awatnya banyak sangat ceklat.
    Jelles tau...nak nangis boleh?

    BalasPadam
  4. wowwwww banyak nyer coklat..saye nakkkkkk

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.