Ahad, 28 Disember 2014

Giveaway | Untuk Bloggers

Bismillah..

 [ Banner ]


Tadi baru nak dapat jengah bloglist dalam kepenatan mengharungi akhir tahun yang agak mencabar. Disebabkan line menggunakan laptop sangat menguji kesabaran, makanya guna telefon pintar yang harapnya pintar seperti yang dijangka.

Tiba-tiba tengok ramai pula bloggers yang merebut barisan akhir untuk Giveaway ni. Disebabkan masa penutupnya adalah beberapa jam lagi makanya di waktu ini apps Blogger yang tak berapa nak support ini pun digunakan. Bila online di laptop, 27 minit hanya untuk log in dan masuk ke laman create post. Terus pilih butang pangkah dan menghadap skrin kecil comel lote.

Harap pihak penganjur dapat memaafkan ku sebab ku tak boleh nak backlink malam ni sebab apps ni tak ada nak letak backlink ke, nak warna-warna huruf ke. Redha sajalah.

Untuk blogger Anamizu dan Dr Shikin memang sudah ada dalam senarai follow jadi tak pasti yang ke berapa. Sekali lagi, harap dimaafkan sebab mampu follow lagi 2 blog selepas jam 12 nanti (line lancar inshaAllah).



Jujurnya, ku tertarik nak join salah satunya sebab tajuk Giveaway yang mesra dan juga sebab dalam gambar atas ni.

Blogger adalah satu komuniti yang memerlukan kita lakukan sesuatu dan menerima sesuatu. Give and take. Berblog atas dasar minat, berkongsi, berkawan dan lain-lain tujuan, kita saling perlu memerlukan apalagi jika tujuannya menjana wang, kan?

Bilamana orang berbudi dan kita membalas, bilamana kita memberi dan dan mereka berbagi, di situ ada satu tahap tersendiri bagi medan Blogging ini. Sesuatu yang membezakan blogger dari Facebookers, Tweeters, Wichetters dan lain-lain.

Sesuatu yang membuatkan ku aktif di sini berbanding di halaman lain.

Makanya dengan itu, ku dengan rela hati mem-publish entri ini dengan harapan medan Blogger terus sukses (^^,) dah macam nak rasmi pembukaan pasaraya pulak

Sambil menahan sabar dengan ini apps, ku tersenyum juga dalam rasa mengantuk yang amat. Selamat berjaya untuk semua peserta!

Harap satu masa nanti, ku mampu ucapkan, "Saya adalah seorang blogger," dengan yakin sekali.

Oh ya, ku akan tinggalkan komen update selepas selesai follow dan selesai backlink dan lain-lain syarat.

#pray4malaysia



9 ulasan:

  1. Tqvm for your participated Mygiveaway. Keep in touch forever in virtuality pltform. Give feedback and read our usefull info wht we share.

    BalasPadam
  2. TQ awak sudi join GA ni. haah dah follow dah blog kiteww awal lagi dah hehe

    BalasPadam
  3. @nurinani @nini @cikfafa @jarimanis syukran bebanyak

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.