Ahad, 14 Disember 2014

Tips | Mencari Pasangan Yang Tidak Akan Meninggalkan Kita

Bismillah..
-
-
-
Bagaimana mencari pasangan yang tidak akan meninggalkan kita?
-
-
-

-
-
-

-
-
-
"Usah cintakan dia yang tidak mencintai Allah. 
Kalau dia boleh tinggalkan Allah, dia juga boleh tinggalkan kamu."
 - Imam Syafie
-
-
-

-
-
-


-
Biar tidak kaya. Allah Maha Kaya.
-


-
Biar tidak romantis romantika. Allah Maha Kaya dengan Kasih dan SayangNya.
-


-
-
-


-
Biar mujahadah dalam menerima kelemahan pasangan kerana..
-



-
-
-


-
-
-

-
-
-


-
-
-


-
-
-
MARRIAGE IS MORE THAN FINDING A RIGHT PERSON.
IT IS BEING THE RIGHT PERSON.
-
-
-
Outdoor Experience : Mini Family
Fida' & Balqis
-
-
-
Get the experience now!


Call us : 0129410190
Whatsapp : 01129180736
Wechat : kakitembak

For more random pictures

An variety album
Facebook Fanpage : Quegraphy Media
Album Blog : Kakitembak

Kredit pada Encik Kakitembak. Awesome ken kalau dapat bergambar macam sweet family kat atas tadi? Jom booking untuk outdoor experience 2015 sementara masih ada tarikh yang belum terisi. Tak semestinya bila kahwin saja nak kena panggil fotografer, ken?

Salam. Jangan lupa,
Allah Mencintaimu..

10 ulasan:

  1. so sweet couple di atas. Sis JM suka sgt statement ini..mmg ada benarnya :

    "Usah cintakan dia yang tidak mencintai Allah.
    Kalau dia boleh tinggalkan Allah, dia juga boleh tinggalkan kamu."

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya, besar maknanya di situ, kan? deep

      Padam
  2. singgah sini :) cantik2 nya gambar tu

    BalasPadam
  3. ya allah sweetnya fmily ni. dok beranganla nti one fine day ada fmly yg sweet mcm ni :)

    BalasPadam
  4. Ya Allah cantiknya gambar2 di atas :) InsyaaAllah boleh ambil fotografi ni di hari bahagia saya nati :)

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.