Khamis, 8 Januari 2015

Giveaway | Preloved Books

Bismillah..

Inilah Giveaway pertama ku untuk 2015. Harap ada tuah untuk pencinta buku di sini. Dengar nama hadiah buku saja pun dah rasa bling bling mata.

Dulu waktu bertugas di area Damansara, selalu release tension, relaks sekejap di Popular, MPH dan lain-lain kedai buku. Kadangkala tak beli apa pun. Macam satu terapi bilamana terhidu bau buku-buku, kertas di dalam kedai itu dan sangat suka bila memegang kertas-kertas yang berdesir bunyinya bila disentuh. Mengintai deko terkini, hiasan buku nota dan sketchthbook yang keras kertasnya.

Lama sudah tak berkunjung ke kedai buku. Kali terakhir tak silap di Popular, Kedah nun pada pertengahan 2013. Lama betul.

[ Banner ]


http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html

Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :

*tiada akaun twitter
*tak berjaya masukkan Meura Metsu dalam bloglist. entah kenapa.
*instagram dan fb page selesai
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)


psstt.. rindu Popular, MPH, bau buku, kedai buku..



 Salam. 
Allah itu ada. Kita yang selalu lupa.

11 ulasan:

  1. good luck :)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

    BalasPadam
  2. Hi hi hi☺!!
    Qila pun singgah dari GA sama jugak ehehe! GOODLUCK! WINK WINK!

    BalasPadam
  3. Salamualaikum!
    dari segmen yang sama, jemput singgah
    good luck ya =D

    http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/segmen-giveaway-preloved-books.html

    BalasPadam
  4. ana blm join lagi GA by BV ni. inshaAllah nk join jugaklah nti :)

    BalasPadam
  5. salam. Dari ga yg sama http://mun-rah.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html
    good luck!

    BalasPadam
  6. Hye selamat berjaya untuk giveaway ini.

    Jemput join giveaway mudah ni jugak. Terdapat pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi.

    http://amirnawawi.com/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle-ambank/

    BalasPadam
  7. THANKS sangat2 sbb sudi join GIVEAWAY PRELOVED BOOKS. :)
    taklama lagi giveaway akan tamat, so pastikan semua syarat telah diikuti ya. :3

    tolong semak senarai peserta, takut terlepas pandang. TQ :D
    semak senarai peserta di ---> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-preloved-books.html

    BalasPadam
  8. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.