Ahad, 11 Januari 2015

Kakitembak Photography Challenge : Bride's Moments

Bismillah..



Cabaran 1 :

Selesai cabaran fotografi pertama, ku khaskan kali ini untuk edisi pengantin perempuan pula.
Sebenarnya, ku tidak dapat keseluruhan koleksi album 2014 milik @kakitembak (T__T)

tapi, yang separuh ini pun sudah rambang mata. Ada rezeki, ku usahakan lagi 50% koleksi mereka. Kongsi-kongsilah cuci mata, kan?

[ Bride's Moments ]



[ 1 ]

Putih.

[ 2 ]

Semangat.

[ 3 ]

Klasik.

[ 4 ]

Inai.

[ 5 ]

Ceria.

[ 6 ]

Polos.

[ 7 ]

Manis.

[ 8 ]

Sudut.

[ 9 ]

Kelembutan.

[ 10 ]

Semulajadi.

[ 11 ]

Debaran.

 [ 12 ]

Senyuman.

[ 13 ]

Rahsia.

[ 14 ]

Kelembutan.

[ 15 ]

Perjalanan.






Habis dah untuk cabaran Bride's Moments. Nantikan gambar lain dalam kategori lain pula ya (>__<)"


JADI, KALIAN SUKA GAMBAR YANG MANA?
-
-
-

psstt.. Kakitembak dah buka semula tempahan tarikh untuk 2015 ni.
Jangan bertindih tarikh dengan orang lain.
Siapa cepat, dia ohsem!
Klikk!!

Call us : 0129410190
Whatsapp : 01129180736
Wechat : kakitembak

For more random pictures

A variety album
Facebook Fanpage : Quegraphy Media
Album Blog : Kakitembak

Dapatkan diskaun dengan mention nama blog ku untuk sebarang tempahan (^^<)
atau boleh juga emel ku hzinnirah@gmail.com untuk
sebarang pertanyaan.


Salam. 
Allah itu ada. Kita yang selalu lupa.

5 ulasan:

  1. Cantiknye gambar..

    www.dorsettpink.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Salam Ukhwah, Jemput join Segmen GA Mycherita yang sedang berlansung sekarang ye.. Ini Link nya..>>> Segmen Giveaway MyCherita

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi ziarah. ada masa, akan join juga ^^

      Padam
  3. cantik lah hasil dari ketikan Zinnirah ni...mmg puas hati. Suka semua gambar tu

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.