Sabtu, 24 Januari 2015

Second Giveaway | by Two Seven Six Zero Nine

Bismillah..

[ Banner ]



Inilah kali pertama jejak ke blog si empunya Giveaway. Oleh kerana antara syarat Giveaway kena gambarkan blog yang simple ni dengan satu perkataan, ku menung sekejap.

Sebab..

Baru baca 5, 6 entri. Tak tahu perkataan yang tepat untuk digambarkan. Bila terbaca sahaja post-post yang lepas, ada 2 perkataan tertera kat kepala.

Relaks & Enjoy.

Oleh sebab nak satu perkataan sahaja, ku putuskan...

   = ENJOY =   

Entrinya cukup santai, ringkas dan mudah. Relaks untuk dibaca waktu terduduk kepenatan menyelesaikan kerja.

All the best buat semua blogger yang berjaya membuatkan silent reader mereka tersenyum dan terus singgah walaupun tak pernah nak tinggalkan komen atau apa-apa jejak.

Teruslah menulis.

Kita tak tahu perkataan yang mana memberi inspirasi pada seseorang. Mungkin hanya dari sepatah perkataan yang ringkas seperti, "Senyumlah."

 [ TAG ]



Salam.
Terima kasih, Allah.

4 ulasan:

  1. Good luck Zinnirah...alamak sis JM kena TAG ke..terima kasih :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. x sempat nak btau sis, dah nampak dah tag tu. memang hobi tag sis ni

      Padam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.