Ahad, 11 Januari 2015

Segmen | Bloglist 2015 by VitHebat

Bismillah..

[ Banner ]



Jom ramai-ramai terjah bloglist ni sebab tarikh tutup dia bulan Mac (lama giler kan). Tapi, hanya yang join Januari sahaja yang berpeluang untuk dapatkan hadiah tau. Dan syaratnya pun mudah.
Klikk! banner untuk sertai.

Bila dah tengok ramai blogger Shaklee, rasa macam nak cuba ambil supplement juga. Rasa macam perlukan juga sebab kondisi tubuh badan tak terasa macam sebelum ada anak 2. *nanges*

hmm..
nak bersiap ke klinik. Anak dah 4 hari demam ni.. tak boleh nak taip panjang-panjang.

GOOD LUCK untuk semua yang menyertai.


 Salam. 
Allah itu ada. Kita yang selalu lupa.

3 ulasan:

  1. Gud luck...klu nk dapatkan supplement shaklee boleh rojer saya..0194090064..

    **sakit mata bengkak camtu ka?? Saya xtau sbb x pernah sakit mata..huhu

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.