Selasa, 28 April 2015

Contest | Buy AVON Online

Bismillah..

Selalu pergi rumah mana-mana, mesti nampak katalog Avon. Kalau dah namanya perempuan, memang minatlah nak telek lagilah bahagian warna-warna mekap tu. Kalau ada tester minyak wangi, pakat gosok tangan dengan adik-adik. Seronoklah sebab wangi. Tapi, tak pernah terfikir nak beli.

Bila dah jadi 'wanita', baru terasa menarik tertarik dengan Avon. Rata-rata pengguna Avon beri komen positif lagi-lagilah untuk beberapa produk tertentu tapi susah juga nak jumpa kedai Avon ni (sedangkan diri sendiri yang jarang keluar).

Bila nampak Giveaway ni, terus klikk! Ehh.. boleh beli online-lah. Ketinggalan sungguh. Ini bukan tentang kegilaan kaki shopping online tetapi ini tentang kemudahan dalam mencari keperluan diri. (bukan alasan!)


   [ Banner ]   



5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10


Simple Contest For Great Gift =)

GiveAway tamat pada 30 April 2015.

Rupanya masih sempat. Jom meriahkan lagi. Peluang kita tak pernah tahu, kan?

AAAP.

2 ulasan:

  1. Good Luck..
    Singgah dari Ga yang sama dn follow sini.
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    BalasPadam
  2. rajin join GA..semoga ada yg tersangkut je :-)

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.