Selasa, 28 April 2015

Intan Berlian Mega | Giveaway 2015

Bismillah..

[ Banner ]



Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA & AQILAH YANG AKAN CABUT UNDI (",)


P/s : Terima Kasih sebab sudi join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 (",)

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

*********

Ok, terharu dengan doa terakhir tu. Sebenarnya masih ragu-ragu, syaratnya copy entri saja ke? Tapi, sebagai penghargaan, ku follow juga sebab banyak manfaat dan faedah kat blog empunya Giveaway ni. 4 tahun menulis kutt.. Jom terjah ya ^^

AAAP.

10 ulasan:

  1. Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

    IntanBerlian Mega GiweAway . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    BalasPadam
  2. Assalam singgah sini :)

    LINK : http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html



    xoxo,
    www.azneyshamsuddin.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi singgah. rumah bersepah sikit ^^

      Padam
  3. Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Ya Kak Jari ^^ tkasih rajin ziarah

      Padam
  5. Balasan
    1. banyaknya ikut GA. mesti byk tuah tu

      Padam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.