Selasa, 5 Mei 2015

Giveaway | by Kameq Deanna

Bismillah..

[ Banner ]



Alhamdulillah, masih ada segelintir blogger yang buat GA tanpa syarat yang memeningkan. Untuk entri sedas lalu, memang seronoklah kalau jumpa GA yang macam ni. Pemenang pun menggunakan khidmat random.org jadi tiada istilah nak membodek.

Syarat ringkas dan comel secomel header.
rasa nak tarik je serkup cumil tuh. hihi^^


Bila blogger buat macam ni, kita pun senang hati nak follow dan like mana-mana yang tak wajib tu. Terima kasih, Kameq Deanna! Boleh usha page Safiana Fabrique. Cantik-cantik fabrik yang ada. Ala-ala MODE mcm tu..

Salam Ukhwah!

AAAP.

5 ulasan:

  1. hahahha...nak tarik ehh serkup tuhh...mahal tuhhh...buat sendiri hahahhaha....

    pape pon....Terima kasih sebab sudi join GA sy yang tak seberapa ni...hihihihi

    KAMEQ DEANNA

    BalasPadam
  2. Good luck.
    Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  4. bw dari segmen yg sama and followed :)

    BalasPadam
  5. Tahniah....anda salah seorang pemenang GA Kameq Deanna....jangan lupa tuntut hadiah yer....heheheh

    SENARAI PEMENANG GA KAMEQ DEANNA

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.