Ahad, 17 Mei 2015

Segmen | Cash by Inani Hazwani

Bismillah..

Again! Ada lagi nama makcik yang bertambah makcik ni dalam senarai para sponsor. Maju jaya nampaknya dan dah tak berapa busy tu.. Meh meh support rakan blogger dan jangan terpedaya dengan tarikh pada banner sebab tarikh tutup dan diawalkan!

22 MEI 2015. Nasiblah siapa yang nak join akhir-akhir tarikh tu. hihi

[ Banner ]



Syarat - Syarat Wajib :

1) Buat satu entri khas segmen ni.
2) Follow blog & Add Google + :
3) Follow Instagram : * Kalau tiada instagram pun boleh join *
4) Masukkan dalam bloglist  blog :
5) Like page :
6) Tinggalkan link url dekat bawah ni.


Selesai ikut semua syarat! pheww~~

AAAP

2 ulasan:

  1. sis JM kenal antara sponsor tu -:)

    good luck kepada yg join ye

    BalasPadam
  2. salam singgh cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-by-inani-hazwani.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.