Rabu, 1 Julai 2015

Giveaway | Duit Raya dari BBL

Bismillah..

Kredit kepada Yoorin Melacolea untuk entri giveaway yang beratur ni. Sambil lengkapkan draft dan schedule siap-siap kerana kesibukan bakal menyengat di siang hari Ramadhan yang akan membawa kepada malam yang mencabar, makanya, ku ambil semua Giveaway yang dinyatakan dalam entrinya sekali beratur ^^, selain dari menyokong rakan blogger yang rajin dan pemurah, tidak salah kita mencuba nasib untuk dapatkan duit raya. Dah besar, mana ada orang nak bagi duit raya dah T___T

[ Banner ]




< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

6 ulasan:

  1. seoga berjaya juga utk yang ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. haruslah! kalau dah ada blog, sayang tak cuba tuah

      Padam
  2. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    BalasPadam
  3. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  4. Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    BalasPadam
  5. Selamat hari raya..

    BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan (^^,)
Sila-silalah tinggalkanlah jejak kalian di sini
supaya mudah ku membuat kunjungan semula.